Ιστορικό

     Η ιστορία της εταιρείας μας Η «Artzo E.E δραστηριοποιείται στον χώρο της συσκευασίας από το 1985.Τότε ο ιδρυτής της, ο Τζούλης Γεώργιος, ξεκίνησε το ταξίδι στον χώρο της φλεξογραφίας και των εκτυπώσεων.Έπειτα από χρόνια επίμονης και σχολαστικής δουλειάς, καθιερώθηκε στον κλάδο.

     Τα χρόνια κυλούσαν και οι απαιτήσεις στην εκτύπωση και την συσκευασία συνεχώς αυξανόταν. Με την εισχώρηση της 2ης γενιάς, του υιού του Αργύρη στην εταιρία, μια νέα πνοή καινοτόμων ιδεών παρασύρουν την «Artzo E.E σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

     Το 2007 είναι το έτος κατά το οποίο η «Artzo E.E εκσυγχρονίζεται πλήρως, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.Η εκτύπωση ( πάντα ως αιχμή του δόρατος ) και η παραγωγικότητα, περνούν σε ανώτερο επίπεδο.  Επεκτείνει την δυναμική της στις χαρτοσακούλες και τις χαρτοπετσέτες, κρατώντας πάντα τον πήχη ψηλά στο χαρτί περιτυλίγματος.

Ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της, εδραιώνεται και αναπτύσσει το δίκτυο της σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. 

     Οι ταχύτητες και οι απαιτήσεις όμως, συνεχώς αυξάνονται.Η συσκευασία διαρκώς εξελίσσεται.Είναι σχεδόν μονόδρομος για την « Artzo E.E. » να υλοποιήσει τον στόχο της, μια δεύτερη γραμμή παραγωγής με ακόμη πιο σύγχρονα και παραγωγικά μηχανήματα, με κριτήριο πάντα την υψηλή ποιότητα στο τελικό προϊόν.

     Η νέα αυτή επένδυση υλοποιείται το 2014-2015.Με τις ανακαινισμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της (1000 m2 ) και τον πλήρη εκσυγχρονισμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, η « Artzo E.E. » καθιερώνεται ως μία από τις πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής χαρτιού περιτυλίγματος, χαρτοσακούλας και επαγγελματικών χαρτοπετσετών.

     Για την διασφάλιση των πελατών της ( επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων ) ,η « Artzo E.E. » εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ISO 9001: 2008 σε όλη την παραγωγική διαδικασία.Οι ποιότητες χαρτιού που επεξεργαζόμαστε διαθέτουν όλα  τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας.

 

Πελατολόγιο

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Εξαιρετικές κριτικές των πελατών της ΑΡΤΖΟ Ε.Ε.Όλοι οι αντιπρόσωποι που εμπορεύονται υλικά συσκευασίας, τα S.Markets, τα κρεοπωλεία, τα ψητοπωλεία, τα fast food, τα μπουγατσατζίδικα, τα τυροπιτάδικα, τα αρτοποιεία, τα μανάβικα, τα ζαχαροπλαστεία , κρεπερί κ.α.

Εκτός τα προϊόντα που παράγουμε, διαθέτουμε και μία μεγάλη γκάμα από παρεμφερή προϊόντα όπως: πλαστικές σακούλες, κουτιά ζαχαροπλαστικής , ποτήρια, χάρτινες σακούλες με χερούλι, κ.α.

Ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες  η εταιρεία μας, εδραιώνεται στην Βόρειο Ελλάδα και αναπτύσσει το δίκτυο της σε όλη την χώρα.